VÉGVÁRI EMLÉKVERSENY 2011

2011-06-03 08:52:53


Tisztelt Horgásztársak!

Idén is megrendezésre kerül a Végvári Győző Egyesületi Emlékverseny. Arról, hogy kicsit késedelmesen adunk erről hírt, sajnos nem az egyesület vezetősége tehet. Bizonyos jogszabályok ismét változtak. A részletekbe most nem kívánok belemenni, bírálni sem akarok senkit, de sajnos jó magyar szokás szerint megint átestünk a ló másik oldalára. A lényeg, hogy idén csak júniusban tudjuk megrendezni a versenyt. Az egyesület új elnöke, Barna József néhány szóban tájékoztatni fogja a résztvevőket, hogy miért is nem lehetett a korábbi évekhez hasonlóan májusban megrendezni a versenyt. A versenymeghívót alább közzéteszem, tulajdonképpen minden a megszokottak szerint fog lebonyolódni, csak az időpont változik.


M E G H Í V Ó  !


A Körmendi Munkás Horgász Egyesület vezetősége  2011. 06. 26.-án vasárnap rendezi a Végvári Győző Egyesületi Emlékversenyét  a Magyarszecsődi kavicsbánya tónál , melyre az Egyesület minden tagját szeretettel meghívja.

Nevezési díj nincs, viszont értékes díjakkal, felajánlásokkal és sok - sok tárgynyereménnyel várjuk Önt és kedves családját.

Ízelítőül: A felnőtt kategóriában az első helyezett elnyeri a Végvári vándorkupát és az I-III. helyezettek is szép serlegeket kapnak egyéb tárgynyeremények mellett.   Értékes díjak kerülnek kiosztásra  az ifi és gyermek kategóriákban is.

A verseny lebonyolítása után mindenkit szívesen látunk 1 tál ételre és italra.

Horgászni 2 bottal, úszós illetve fenekező  készséggel lehet, max. 2 horoggal. 

7.00 - 7.30-ig, nevezés a helyszínen

7.35 - 8.00-ig, sorsolás

8.00-9.00-ig, helyek elfoglalása és felkészülés 

9.00- 12.00-ig, verseny

12.00 órától mérlegelés, s mérlegelés után ebéd, majd díjkiosztás.

 

Minden horgásztársat szeretettel várunk.

Körmend, 2011. május  04..

Az   Egyesület  vezetősége

                                                         Írta: Tépeti