VÉGVÁRI EMLÉKVERSENY 2010

  nyomtatási kép

Egyesületünk az idei évben is megrendezi a Végvári Győző Egyesületi Emlékversenyt, amelyre minden kedves tagunkat szeretettel várunk. A félreértések elkerülése végett jegyzem csak meg, hogy a versenyre természetesen a vasi szabályok érvényesek, tehát gyermek ill. ifi horgászok saját kategóriájukban csak a már ismert feltételek mellett horgászhatnak, tehát egy bottal. A két botos kitétel a meghívóban a felnőttekre vonatkozik. Alább közlöm a meghívót és természetesen szeretnénk, ha idén is minél többen vennének részt versenyünkön.

 

M E G H Í V Ó !


A Körmendi Munkás Horgász Egyesület vezetősége 2010. 05. 22-én, szombaton rendezi a Végvári Győző Egyesületi Emlékversenyét a Magyarszecsődi kavicsbánya tónál, melyre az Egyesület minden tagját szeretettel meghívja.

Nevezési díj nincs, viszont értékes díjakkal, felajánlásokkal és sok - sok tárgynyereménnyel várjuk Önt és kedves családját.

A legtöbb halat fogó versenyző elnyeri a Végvári vándorkupát. Az első három helyezett szép serleget kap, illetve a további helyezettekkel együtt tárgynyereményben részesül.
A felnőtt, az ifi és a gyermek kategóriákat külön értékeljük és jutalmazzuk.

A verseny lebonyolítása után mindenkit szívesen látunk egy jó hangulatú vízparti ebédre.

Horgászni 2 bottal, úszós illetve fenekező készséggel lehet maximum 2 horoggal.
Nevezés a helyszínen reggel 7.00 - 7.30-ig, sorsolás 7.30 - 8.00-ig, 8.00-9.00-ig helyek elfoglalása és felkészülés, 9.00- 12.00-ig verseny, 12.00 órától mérlegelés. A mérlegelés után ebéd, majd ünnepélyes díjkiosztó!

Minden horgásztársat szeretettel várunk!

Körmend, 2010. április 18.


                                   Az Egyesület vezetősége